Podruhé...zpívám Andělům
Anotace: ...Katce/druhá noc/
Ráno si najde cestu tam,
kde večer žádná cesta nebyla,
úsměv dní se vrací k nám
zhaslá světla...se rozsvítila.
děkuji vám Andělé,
za vaše slova...
a nejen za dospělé,
za děti znova...
.........................
v pokoji bílém s výhledem k Vltavě,
děvčátko budí se a vrací světu...
a bílý obvaz který má na hlavě,
vymění brzy za věneček z květů...
.........................
dnes v noci o ní
budu zpívat...Andělům.
Přečteno 291x
Tipy 16
Poslední tipující: devcatko z jetele, Kyle, prostějanek, ona, Štěpina G, Levandule, Myrja, Bíša, NikitaNikaT., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)