Bojuj!!!!!!!
Evo, ty jsi silná,znám tě a ty znáš mne.
Jinak tě nakopu do zadnice, příteli můj!!
06.10.2008 12:44:00 | Přítel
a já přeju tobě, přeju brzké uzdravení a málo bolesti pro tělo i duši...
14.09.2008 01:36:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková
...ty jsi teď poznala jiný pohled na svět,já taky.
Je mnohokrát krásnější a to mnoho lidí nezažije,drž se.
10.09.2008 09:07:00 | WAYWARD
Vacluvko, já vím... a ty víš, že Ti ze srdce přeju sílu bojovat, a hlavně ten boj zvítězit. ty to zvládneš, držím palce, jsem tu pro tebe...
10.09.2008 02:05:00 | Caracol