Vkrádáš se
Anotace: se vzpomínkou na S.
Tam, kde půlnoc odbíjí
krokem tanečním přichází stíny
Tam, kde nejsou šediny
skráně lesknou se do dálky
Tam, kde nitro prahne
je hluboko, široko NIKDO
Tam, kde jsi byl
smutek a opuštění
Tam, kde bys byl
teplo, slunce žár
Tady buď
ale jak?
Přečteno 359x
Tipy 11
Poslední tipující: sailorr, 6thSun, Holis, Monsignore, j.c., *whatsoever*, Bíša, G30R63
Komentáře (2)
Komentujících (2)