Taky mě zaujal ten tvar básně. K formě a obsahu jsi přidal třetí rozměr a všechno výborné.:-)
10.09.2008 22:11:00 | LauraKošinová
Pro mne mocná slova, navíc graficky tvořící otevřenou tlamu dravce - života. Vzniká snad nový literární druh - grafobáseň? :-))
10.09.2008 09:04:00 | poustevník Jirka