Málomluvný...
muž nemnoha slov
rád se vydával
na lov
beze zbraní...
v úkrytu svého krytu
rád sedával
a tichým pohledem
přimhouřených očí sov
díval se do svítání...
nečekal
neslyšel
nikdy na to nepřišel
odkud ten výstřel vyšel
co jej zasáhl do zad
do srdce...
jenom
s výrazem
šťastného překvapení
na postel vesmíru pad
ke svý lásce...
Přečteno 331x
Tipy 22
Poslední tipující: pejrak, fialová, visla, spare, Myrja, SZN, labuť, igniss, WAYWARD, Jiparo, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)