za lesem
Anotace: pro jednu malinkou, nemocnou "Karkulku"
...nevěř všem pohádkám
co ti kdo nakuká
na vlka stačí dnes
laser a bazuka
neboj se Karkulko
neboj se vlka
na nic se nezmůže
jen hloupě plká
jdi - vezmi košíček
do koše jablíčka
za lesem čeká tě
princezna Růžička…
Přečteno 347x
Tipy 33
Poslední tipující: Gabrielle, Marfulka007, Nút, maena, čertíček, Holis, Heda, labuť, fialová, Myrja, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)