Maturitní
Anotace: Rozsáhlá epická skladba podle skutečné události :-)
Chtěl jsem ti říct "Miluji tě",
však musím se učit k maturitě...
Především na zkoušku z ENy,
ty víšm jak jsem z ní vyplašený,
tak mi prosím i ty drž pěsti
u té zkoušky z dospělosti.
Leč teprve se stanu mužem,
až mi večer řekneš "můžem"...
Přečteno 544x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, ziriant, Lilly Lightová, Romana Šamanka Ladyloba, danaska
Komentáře (3)
Komentujících (3)