Dnes odpoledne
Anotace: Nevím co to bylo
Před chvílí jsem slyšel zvláštní zpěv
Nevím, kde se vzal najednou v mém pokoji
Nástup byl tichý pak až stydla krev
Realita jako když se rázem rozdvojí
--- že by's mně zase přišel navštívit?
-- a já tě opět nepoznal
- příště už mne vezmi ssebou!
Přečteno 314x
Tipy 9
Poslední tipující: Noc17, Marfuša, Holis, Princezna.Smutněnka, Romana Šamanka Ladyloba, igniss
Komentáře (2)
Komentujících (2)