Pohádka z mechu a kapradí
V mechu a kapradí,
Zápach si dovádí.
Kazí mi náladu,
Křemílek v rozkladu.
Co se děje v rákosí?
Kdosi tam halasí.
Rákosníček v jezeru,
Plave bříškem nahoru.
Lištička Bystrouška lesem se plíží,
Pomalu k návnadě chladné se blíží.
Železo sklapne, voda se začeří,
Šikovní pytláci budou mít večeři.
To je konec pohádky milí chlapci dívky,
Už nemáme postavičky, všechny nám chcíply.
Přečteno 577x
Tipy 3
Poslední tipující: BArBArKO, sondulacek, saroko
Komentáře (3)
Komentujících (3)