Tramvají na konečnou ...
Anotace: s jednou slečnou ...
*
Týden je
ruská ruleta
s šesti
prázdými komorami
a ticho
k popukání
Tak co uděláš
Malý princi
v písku
kde kvete zmar,
a ochránci
růží
platí kůží ...?
Proč jedeš se mnou
s pětačtyřicítkou
na konečnou,
když bez nábojů
... se žít nedá
a ani
... zemřít ...
*
--------------------------------------------------
*
Comment Baronce z Písmáku ...
*
Přečteno 348x
Tipy 19
Poslední tipující: Elča, cevert, 6thSun, fialová, Myrja, Holis, Veru, prostějanek, SZN, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)