Intermezzo č.1
Anotace: ...Katce/třetí noc/
A mě se zdálo že...
Až začnou padat kaštany
spojí se naše dlaně
půjdeme dlouhou alejí
a budem šlapat na ně
ale nebude to schválně
Až sklídí z vinic hrozny
a vítr foukne z pole
a přiblíží se podzim
koupím ti Beaulejaus...
Přečteno 277x
Tipy 27
Poslední tipující: denebrin, Jin, ona, kouzelníček, Kyle, Levandule, fialová, Holis, Bíša, GM, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)