Mám ráda staré stromy a jejich houževnatost... Díky za krásnou báseň - ST! :-)
11.09.2008 11:56:00 | Anita Buchtová
Tvá slova se mi vryla do paměti a už v ní zůstanou...Náš kněz vyprávěl o vašem kraji, o duši lidí, prý než se někomu otevře, je nepřístupná, ale potom září jako zlato. Vždycky tam u vás chtěl sloužit, právě pro ty lidi.
11.09.2008 06:45:00 | Iva Borecká