kam s ...
.
když u dětí
čas vybíhá
z krátkých gatí
jako střela
rodič letí
ze svý kůže
předsevzetí
budu klidný
jsou než smetí
nepotřebný
do zajetí
nálad vzteklých
soudce třetí
muž či žena
sporem hledí
do ztracena
dvou prokletí
pavučiny
přerostou ti
všechny stíny
znáš, kde je bůh
který stylem
by země - vzduch
poslal oba?
.
Přečteno 302x
Tipy 18
Poslední tipující: Churry, j.c., labuť, Lota, mamina, Iva Borecká, jedam, Romana Šamanka Ladyloba, Holis, Myrja, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)