roskaz
Tvůj ůsměv už shas
a oči pláčí bolestí
je tu válka už sas
tohle je země neřesti
kráčíjc hledíš na tu skázu
a slzíš nad těmi všemi těly
jsouc to ti co uposlechli roskazů
ale do čeho šli to sami nevěděli
Přečteno 384x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)