chtělo by se žalovat
na to, co bylo
mohlo být
a nebude
jojojojo...presne...u kazdyho slova se mi chtelo kricet: jojo, to znam, to znam, to zazivam!
achjo. stokrat achjo. tisickrat achjo. zlotrilci zlotrili.
ale ono bude lip, i kdyz to zni jako klise...snad nekdy, ale ono se to zda tak daleko...!
12.09.2008 19:02:00 | Franti