Dancing queen
Anotace: tanec - toť esteticky zvládnutý pohyb
Častokrát krátím si dlouhé chvíle
a vymýšlím příběhy roztomilé
jenom tak, pro svoje pobavení
z večera, než přijde sladké snění.
Že mi dnes do uší ABBA zněla,
tak před očima jsem uviděla
sen, jenž bych věru prožít chtěla ...
... Jak z mořských pěn vzešlá bohyně,
tvářit se tajemně, možná i nevinně
a muže svést ladným pohybem,
přece v mém pohledu nevinném
touhou mou vepsán je tajný kód,
vznášet se v rytmu jak o závod,
růži mít vetknutou do svých retů
a šaty z karmínu toho květu,
v náruči něžného mužného těla
protančit nocí bych jednou chtěla,
zlehýnka vznášet se do jiných světů ...
Být jednou tak královnou na parketu ...
Přečteno 350x
Tipy 33
Poslední tipující: poustevník Jirka, Pišák, Roger, NikitaNikaT., Lorraine, Myrja, labuť, shakespeares, Bíša, 6thSun, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)