Poslední pokus...
Život běží, je to znát.
Sny, ty střeží, co mám rád!
Přání blednou, rty se chvějí,
tebou nehnou, neuspěji...
Slabosti proklínám, po klidu prahnu,
rozcestí protínám, špatně zas zahnu?
Přečteno 359x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, SZN
Komentáře (1)
Komentujících (1)