Měníš se
Anotace: ...pro tebe Barborko...číst to nebudeš...ale tohle si myslim...
Sbírka:
V nostalgii B..
Emoce
ze srdce
stává se cela,
v tlukotu tam někde
uprostřed těla,
měníš se v jádru,
měníš se celá.
Hlasy nám zanikly
v oblacích růžový.
To, co dřív bolelo,
dávno nás nebolí.
Zbytečná slova jsou,
zbytečné omluvy.
Vzpomínky odnesou
všechny zlé pomluvy.
Přečteno 506x
Tipy 3
Poslední tipující: Ještě dítě, Modrý Anděl, jesterka
Komentáře (1)
Komentujících (1)