Jako loutka
Anotace: nevim,jestli by to nemělo patřit spíš do kategorie láska,ale je to o přátelství,ikdyž to tak nevypadá...
Jsem jako loutka
s vlastími city.
Loutka, co hodil jsi
do cizí reality.
Jsem jako loutka,
jíž taháš za nitku.
Loutka, co živí se
zbytkama od zbytků.
Jsem jako loutka
vyhnaná z divadla,
co kousíček lásky tvý,
si pro sebe ukradla.
Loutka, co věřila
ve všechny tvý sliby.
Důvěru ztratila
a teď jí chybí.
Loutka, co srdce Ti na dlani dává.
Loutka, co sebe už dávno nepoznává
Přečteno 378x
Tipy 5
Poslední tipující: Pohjolanka, Ještě dítě, Modrý Anděl, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)