já si tady vždycky tolik hezky počtu... ale je těžké něco o tom napsat, protože ať se to vezme jak chce, je to prostě krásné. myslim, jenom tak krásné. a o tom se špatně píše.
mám často pocit, že bych měla psát a napsat něco strašně silnýho, ale nikdy se mi to nepovede. ale jestli se to jednou povede, bude to vypadat dost jako to tvoje.
měj se
05.10.2008 18:39:00 | mjh