Vrátí se zpátky
Jsem smutný oči po probuzení,
naprostý ticho s křikem v hlavě.
Jsem chtíč tvýho přirození,
pohladím objetím jemně a hravě.
Jsi peřina bez povlečení,
krásný úsměv se slzou na tváři.
Jsi hra s myšlenkou na pohlazení,
slunce co už nezáří.
Pokus o vtip a neumět mlčet,
vrátíš se zpátky do světa neřestí.
Do deště zas budu se máčet,
napínat ruce pro štěstí.
Přečteno 303x
Tipy 13
Poslední tipující: Stoneman, Ágnes, malá čarodejnice wiggová netopýrková, fuu, Blázen? =), Šerák, Myrja, Holis, Aka Kiss
Komentáře (4)
Komentujících (4)