Intermezzo č.2
Už se dřív stmívá
a tma s černou šálou
polonahá
drkotá chladem
a pochtívá po teple
po teple
prsů tvých
jsi nadoblačná
v písních srdce
zdá se mi že
procházím klínem tvým
jako nůž chlebem projíždí
a pak zas couvám zpátky
a...štípnutí do hýždí ...
už se dřív stmívá
a za prázdnou lahví skotské
hrdě tam stojí...
ještě jedno portské.
Přečteno 354x
Tipy 23
Poslední tipující: Actafool, ona, prostějanek, kouzelníček, Hesiona-Essylt, Levandule, labuť, s.e.n, Psavec, Štěpina G, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)