Bude to asi tím
že nic nevím,
kdybych to věděl
a na vejcích seděl
stejně z nich nic
... nevysedím ...
----------------------------------------------
*- ... jo, jo Elčidlo,
kdyby tak člověk věděl
kde přidat a kde ubrat,
a kde je to akorát ...
tak mu život
za zásluhy o vědu
udělí doktorát ...
*roboti Píší "TIP"
- no tak to se nedá nic dělat, ... zaslouží -nezaslouží ...
Máš to v kapse ...:-))
28.01.2009 00:51:00 | HarryHH
to jsou obraty... lapám po dechu; jdu výt na terasu nadšením
10.10.2008 20:16:00 | drsnosrstej kokršpaněl