trest
Na duši jen stopa krvavá
a na mysli jakýsi divný sen
v hlavě vspomínka bolavá
a já nevím kdo vlastně jsem
Svět jak obláček páry se mi rozplývá
a život se mi ke konci rychle chýlí
prostě moc času už mi nezbývá
už budu žít jen maličkou chvíli
dnes utne mi přede všemi kat hlavu
bohužel za chříchy své pikat musím
chtěl bych ještě vidět své děti a mámu
vám všem se omlouvám odpuste mi prosím
Přečteno 250x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Elisha
Komentáře (2)
Komentujících (2)