Myšlenky...
Myslela jsem,
že láska je o
vzájemném milování,
citu,
porozumnění,
odpouštění,
smíření se s něčím,
toleranci,
přehlížení nedostatků,
bytí spolu,
pomáhání
...
mezitím je to jen
velké klamání nás,
našich duší i
našich srdcí
...
_____________________________________________
Co do duše vloží láska,
nikdy se odtamtud neztratí,
co do ní však přinese nenávist,
to bolestně do ní vryje se navždy,
nesmazatelným písmem
...
Přečteno 289x
Tipy 6
Poslední tipující: LisSe, embryo v hlave, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)