Dej mi ruku, dám Ti svou, už hvězdy nemáme na hlavou, ale tiškko proplouváme mezi nimi ... Inspirovala mne Tvá básnka k těmto slovům. ST!
14.09.2008 08:39:00 | NikitaNikaT.
Vezmeš mě tam nahoru, kde dotknu se hvězd?
Abych nechala pod sebou všech lidí běs.
12.09.2008 16:12:00 | JaniHani
dnes jsem si zrovna poustela film, kde se m.j. rika: "co se stane ve vzduchu, v zivote neplati" ... jestli vis, ktery film ... :)?
12.09.2008 00:33:00 | janewe