Zima
Anotace: O životě a smrti ...
Ledové ruce až stisknou
srdce mé,
až zastaví se dech a oči
vyhasnou,
nebudu odcházet s prázdnýma
rukama.
Ponesu sebou vzpomínky,
krásné jako sen,
který budu věčně snít.
Vzpomínky na hory
nádherné v záři zapadajícího
slunce.
Vzpomínky na louky plné kvítí.
Vzpomínky na milované
a milující.
V duši si ponesu lásku,
co cestu poslední prosvítí.
Odejdu bohatší o úsměvy
a štěstí,
které mi bylo dopřáno
s vámi prožít.
Miluji vás.
Komentáře (0)