indiánky
štítem se kryl
když shluk šípů spěl
k místu, kde stál
a strachy se chvěl
téměř jak déšť
hrot tu a hrot tam
dopadali
ze srdcí dam
napjal svůj luk
když ztratil se mrak
palcem třel suk
a v tom přijel vlak
vytvořil zeď
tak nepropustnou
jak pavoučí šeď
pro mouchu hnusnou
Přečteno 313x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Spadlá z nebe, Churry
Komentáře (2)
Komentujících (2)