Pes
Brouzdám se ulicí
stmívá se
to mám rád
Cejtim se jako pes
chtěl bych si vočuchat
každej roh
každou kostku dlažební
a potom poznat
když noc přejde
a když se rozední
co mi vlasně zbylo
Pár pachů zasunutých
v čenichu
a vzpomínka
která dává tušit
že není nic lepšího
než krásně
svobodně
vochcávat rohy!
Přečteno 411x
Tipy 22
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Noc17, NikitaNikaT., Lorraine, Psavec, Princezna.Smutněnka, Bíša, igniss, Myrja, Holis, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)