Včera
Anotace: Co se v mládí naučíš...
Kdysi jsem hrával na piáno
etudy, stupnice, sonáty
z lidové školy mě vyhodili
na prdel dostal jsem od táty
Kdysi jsem trénoval atletiku
sprint, skákání a překážky
pak rytmus srdce nevydržel
v chlastu hledal jsem náhražky
Kdysi jsem se chtěl státi knězem
latina, řečtina, Bůh a Syn
mé srdce černější než eben
zůstalo temné, plné vin
Včera jsem used za piáno
sprintem prohrá'b jsem klávesy
a v mojí duši - nevídáno
nese se chór jak nebesy
Přečteno 376x
Tipy 24
Poslední tipující: Woski, Šantir, Noc17, NikitaNikaT., Lorraine, Psavec, Princezna.Smutněnka, Verena, Holis, Bíša, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)