Až...
Až zase jednou se strachem otevřu oči,
zapomenu... a nebudu tušit co se děje.
Popluji vzpomínkou na dětském kolotoči,
zahlédnu sebe... malé dítě co se směje.
Až zase jednou zabloudím v minulosti,
nebudu si pamatovat krásné dětské chvíle.
Budu utíkat před vlastní mysli..ze zlosti,
proběhnu část života...ztratím další míle.
Komentáře (1)
Komentujících (1)