Nenávistná!
Anotace: Člověk si někdy musí zanadávat....
Už je to tu zase!
Už mě zase sereš!
Seš nechutný prase!
Jen náladu mi bereš!
Tak už dej ode mne,
ty svý pracky pryč!
Prej nemůžeš žít beze mě?!
Mám na tebe vzít bič?!
Nechi aby ses mě dotýkal!
Aby si mě líbal!
Chci aby ses mi k nohám schýbal,
a místo rtů,nohy líbal...
Svážu ti ruce,
zavážu ti oči,
uděřím tě prudce,
až ti slzy tváře smočí!
Tomudle se říká dominance!
Nebo snad nenávist?!
Každopádně není šance,
abych ti kdy vyšla vstříc!
Sbohem hajzle!
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: ann-ihilation, 4LJFilip, Jul
Komentáře (3)
Komentujících (3)