Anotace: Nebyla ani na papíře, nestojí za typy, nestojí za nic, ale je od člověka plačícího si do klávesnice rozmazanýma očima...
beru to jako vykrik jedny nestastny holky...nemohu tipovat...
a nebul kvuli nemu...najdi si zenskou :)
12.09.2008 20:17:00 | saddova