dokud to jde
Anotace: ... ač ztěžka ...
.
tak musíš psát
duše ti bolestí řve
a cítíš, tak jako já
že v dalším kroku
umíráš
ale sedneš
za stůl, za tlačítka
a ťukáš rovně
podle pravítka
otčenáš
dokud to nějak
jde, bude stejně
napořád, a tvůj
život a jeho řád
stále máš
sám pod prsty
cvičíš prstoklad
pro automasáž
nad srdcem zítřejším
mariáš
se otevřel
dokud jsi tvůj
list neviděl
je strach jen dým
vyhráváš
.
Přečteno 311x
Tipy 23
Poslední tipující: Lorraine, labuť, mamina, Psavec, Myrja, spare, Lota, Iva Borecká, saddova, Holis, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)