Anotace: u sekání dřeva...
Povedená! Skvělé obraty... Nápady... A když mám ještě k tomu "tyjátry" ráda, úžasné.
12.09.2008 23:57:00 | okousaná od světlušek
Super, po dlouhé době tady něco, co stojí za povšimnutí. Jdu se na tebe dál podívat, protože jinak bych tady asi skončila.Dík.
12.09.2008 23:49:00 | Elisha