....hořkej, a jak...
Anotace: ..třeba ucítíš....
Tam někde mezi kapkami deště
Spatřila jsem tvůj úsměv
/nepatřil mi/
Plachá naděje pro kousek štěstí
S hořkou arogancí
A city na mých rtech
Prozradily víc než bych sama chtěla
/mlčíš/
Láska neumí nemít epilogi
A svět je moc hořkej
Na to abys žil svůj sen
Popustit uzdu dalším hajzlům
A citům dát červenou
Nemiluji
/tak dávej pozor/
Spálená hrdost na popel
Nemám strach
Jen tvý oči
-nová naděje-
/jak ohrátý/
Ne
Nepokazím další hru
Nejsem naivní
A tak dál
Budu mít jen ráda
/..příteli…/
Přečteno 384x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Myrja, kouzelníček, Verena, Simísek, saddova, NiQuS
Komentáře (4)
Komentujících (4)