V prstech led
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=zvMy23bQNlk&NR=1
falešný tón
spadl mezi noty
tvých písní
zaskřípal čas
nasypaný mezi setkáním
tak trochu žízním
skryta za záclonou
sleduji měď
podzimu
andělé zvedli oponu
tiché requiem
čekání na zimu
mlčím si v sobě
prodloužené stíny
kolena pod bradou
jediná slza
vzpomínka
jaks šel zahradou
na prsty navíjím
pramínek vlasů
jako úponky vína
dozráli jsme
jen utrhnout
tak těžká je vina
dlaní mi žene
vítr bezlistý
stále horkou touhu
klíč ve dveřích
čemu uvěřit
křižovatka vášní
sebrané spisy
zkušeností
jinovatkou na radosti
čisté ráno
chtěla bych
aby už přišel sníh...
Přečteno 313x
Tipy 30
Poslední tipující: Actafool, Hannazka, Raduzk, NikitaNikaT., spare, blue, labuť, saddova, mamina, Štěpina G, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)