štěstíčko
Doteky teplými,
hladím Tvé bříško
a tiše poslouchám
co bude se dít,
Ty jenom s úsměvem,
ležíš má myško,
zatím nic neslyším,
zatím je klid,
pod srdcem roste Ti
plod naší lásky,
zatím je menší,
než bratříčka dlan,
ještě mu ani
nerostou vlásky
a já už tak tolik
těším se nan,
tak ještě
pusinku,
at rosteš nám ..
..štěstíčko..
at za malou chvilinku,
uvidíš sluníčko...
Přečteno 358x
Tipy 9
Poslední tipující: hanele m., Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, WhiteSkull, WAYWARD, Holis
Komentáře (5)
Komentujících (4)