Někdy jen vynechme své pocity a procitme to celkově...jájájá jenom já..v negativním postoji občas je zvlášně zvlátní, ale jinak dobrý:-)
27.09.2008 20:32:00 | zelená víla
Včera jsem si všimla v autobuse, jela paní a hlavu měla schovanou v polozavřeným deštníku, vypadalo to trochu hororově,kdoví, jestli nechtěla nikoho vidět, ale to jen mohla zavřít oči.. Autobus staví u blázince.
26.09.2008 11:28:00 | sioned
Každý si řekne, bojí se světa, lidí, ale už nikdo se nezamyslí proč, myslím, že to mi v tvé úvaze chybí...
18.09.2008 05:57:00 | SZN