Anotace: relax - vzpomínka - počátek období rozkladu - částečně dle poznámek dva týdny dozadu
Krásně příjemná básnička. A ty kosti,kdepak je sbíráš? To je zajímavé.Ale obohatí-li to sbírku,nic proti zálibám.
20.09.2008 21:13:00 | s.e.n
... vzpomínky s vůní jasmínového čaje ...
a čas bez hnutí dál svou melodii hraje ...
13.09.2008 23:57:00 | Beepat
Ten konec je trochu morbidní, ale Tvá čeština se velmi zjevně zdokonaluje, gratuluji...
13.09.2008 18:54:00 | zzlatý
rozhodne mne to zaujalo...ja babicku nastesti jeste mam,ale už je hodne stara...
13.09.2008 09:01:00 | saddova