Anotace: .
Jo správně na ty co nepijou rosu bych neplýtvala ničím :o)...moc povedená opět :o)
24.09.2008 16:22:00 | Noc17
á, mý oblíbený asonance... tak to já možu, dyž to zní...
a roboti píšou LES, pozor beránku na vlky :o)
16.09.2008 10:37:00 | hanele m.
vic bych se soustresila na rýmy, yvucne ti možná sedi,ale sem tam taky ne..
nejvic mi ale nevim proc vadilo " modrou nicotou ", pod tim pojemem si představuji neco zleho, což dle meho asi tak být nemelo...?
13.09.2008 15:45:00 | saddova
...nechceš ty náhodou žít v úplném ráji,ber mě ssebou,
nebudu překážet,
jen se tam nadechnu a vrátím se ke svým...
13.09.2008 11:52:00 | WAYWARD