SLAVNOST/UTOPIA
Anotace: valčíková, prostá
snad zvon jim tam bil
když odcházel den
snad průvodem žil
snad zdál se jim sen
o městě kde pláč
jim neříká nic
vždyť slzy jsou nač
to smích ti dá víc
kramářská píseň
jarmarkem zní
zhasíme žízeň
všechno se sní
v tom ke slavobráně
přes moře slz
připlula loďka
snad pustí ji skrz
ráno se v ulici válí
jen opilí páni když den už vstal
našla jsi u koše v parku
pár obalů z dárků co jsem ti dal
Přečteno 320x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, labuť, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)