Krasohled
Anotace: Je to vlastně jednoduchý text k písničce:)
Když už nevíš jak dál,tak si vem krasohled
podívej se v dál,začni ho otáčet.
Tvá černá realita na chvíli bude skryta..
za barevná sklíčka až přivřeš víčka a zříš že
REF:Krasohled je vyhlídková věž,podívej se dolů z něj uvidíš co vidět chceš-jen co chceš.
Teď musíš jít dál když už máš krasohled.
Tak dívej se v dál, nesmíš se otáčet.
Skrz barevná sklíčka a oční víčka ty víš že...černá tma bude skryta.
Podívej se věž,krasohled co chceš.
Vyhlížíš,uvidíš,realitu nespatříš..
dolů,stoupáš dolů
Víš co chceš?
Přečteno 339x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Koskenkorva, Peaceter
Komentáře (2)
Komentujících (2)