Anotace: ...
Když už Tě jednou navštívila a je s Tebou už roky, tak ani kdyby odešla, tak to nebude navždy. Podle mého na návštěvy bude chodit a třeba posílat i psaníčka...a s každým vznikne třeba takhle hezká básnička :o)
14.09.2008 07:37:00 | Lorraine
A mi se už ta léta přibližují, ty nikdy nepřestávej psát, muže Tě vždy políbí, a nemusí to být každý den. Aj já už mívám pocit, že není o čem psát, že všecko jsem už třebas naspala, ale když se to tak vezme, život píše každý den, a tak vlastně aj my s ním.
13.09.2008 22:54:00 | NikitaNikaT.