REBELOID
Anotace: ...absolutně nevázaný text(někdy asi nepředělám,ale jsem nespokojen)
.
Za velkého třesku
pomalu nabírá rychlost
k zániku.
Zhmotnělý rebeloid
prosvištěl neznámem
uviděl hvězdy
krásou mlčky oněměl
oslněn poznáním
zmohutněl
Zablikal
Hvězdičkám které potkával
kus sebe zanechal
stříbrné třpytky
v náručí ponechal
hřejí je na prsou
jen jejich jsou
když slunce nesvítí
vzpomenou.
Létal
Viděl hvězdy k Zemi padat
pomalu zhasínat
pomohl
z hvězdného prachu
na noční oblohu
schůdky poposkládat
vzdaly se zbytků
zasněných hvězd
za lásku.
Zazářil
Stálice z neznáma
dnes cestu kříží
magmatem nitra
přitažlivost živí
změnila směr
volného pádu
našel svou
oběžnou dráhu.
Obíhá
Jeho dráha,
moje drahá,
je drahá,
vykoupená životy hvězd
přeletem zářivé komety
pod mléčnou dráhou
před zenitem
steroidů
spřízněných asteroidů
v hvězdokupách životů
roztroušených cílů
po vesmíru.
Dobíhá čas
.
Přečteno 338x
Tipy 35
Poslední tipující: PIPSQUEAK, maliska, Kyle, a_tao, Ammazonic, Inge, LauraKošinová, labuť, Květka Š., Holis, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)