Občas sedím pod břízou, piji čaj či kávu a dívám se na nebe.
Vidím ho přes třepotající se lístky přítele a vím, že žiji teď a tady v tomto čase.
A zítra? Kdo zná?…
17.09.2008 07:24:00 | kouzelníček
hmmm...to bylo jako vždy...dobrý...:-))
Sorry: dost dobrý...a ještě lepší...:-))
14.09.2008 20:36:00 | shakespeares
nebe je, mam tam maminku :) a verim, že mne hlida...
jinak, co se týče basně, tak si myyslim, že umis lepe,ale myslenka je zajimava ...
14.09.2008 15:07:00 | saddova
Já také věřím, to už víš ;-) Nemám co dodat, napsala jsi všechno..a já souhlasím. Stip!
14.09.2008 14:29:00 | Chancer
Nevím, jestlik opravdu existuje nebe a andílci, co nás stráží, ale existuje člověk, co o tem dokáže hezky napsat ... Ty! ST!
14.09.2008 08:22:00 | NikitaNikaT.