Člověk o samotě mezi tichými stromy je nejblíž sám sobě a svému srdci, slyší svůj vnitřní hlas a jeho pokání je upřímné.
29.09.2008 10:03:00 | denebrin
Když jsou stromy "napadeny" a už se nemohou bránit, blíží se jejich čas, vytryskne z nich "smůla". Připadá mi to, jako pláč nad svým koncem.
15.09.2008 07:26:00 | Inge