Znám a bolí to...:-(
16.09.2008 11:10:00 | JaniHani
Důvěra je velmi křehká, je třeba ju opatrovat a dávat na ňu pozor, ale někdy je to to holt těžké. Smutné je, když nás člověk zklame, stejně tak bolestné, když my zklamem někoho jiného .... Znovu uvěřit je hodně těžnké.
14.09.2008 15:36:00 | NikitaNikaT.