Dott- Pro touhu
Anotace: Kdo kdy nepoznal platonickou lásku ?
Pro touhu....
Toužím tě slyšet,
Toužím tě spatřit,
Toužím ti opravdu navždycky patřit...
Toužím tě poznat !
Toužím tě cítit
Toužím tvé ruce, do těch mých chytit..
Toužím ti pohlédnout, do těch tvých očí
Protože se mi z tebe hlava točí !
Celá se třesu, když na tebe pohlédnu...
Chodím všude možně... Třeba tě zahlédnu..?
Píšu jen básničku, protože říct ti to nedokážu,
Budu o tobě snít, dokud si to sama nezakážu....
2. dubna 2008 ---22:23
Komentáře (0)