Proč . . . ?
°°
proč smlouváš
hra na bábu
namísto podané ruky
píšeš
a rosa s mlhou
uléhá do duší
zábnoucí bolest
neseš ve dlaních
zvláštní hostie
podivná svátost
přijímání
. . .
i bez tebe
nevšímavý život
jde svou cestou dál
nevěříš . . . ? . . .
°°
Přečteno 367x
Tipy 23
Poslední tipující: Jin, Noc17, mamina, Psavec, spare, Holis, saddova, Lota, Myrja, teranosaur, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)